Resultaat Veronique

Mijn naam is Veronique. In november 2010 gestart met een afslankprogramma van herbalife. Mijn resultaat is dat ik nu 27 kg ben afgeslankt en daardoor ook veel vitaler.  Mijn vriend zag wat het met mij deed en heeft ook aan zijn welzijn gewerkt.

Hij is op 9 maanden tijd 23 kg afgeslankt. Veel vitaler geworden

Lees meer...

Resultaat Willy

Voor ik met Herbalife begon heb ik diverse pogingen gedaan om af te vallen. Vaak met resultaat. Daarna kwam ik dan toch weer langzaam aan, omdat de manier van eten niet voor altijd vol te houden was. Tot juni 2010 lukte het al een hele tijd niet meer om af te vallen; ik kwam alleen maar heel langzaam aan en had het idee, dat ik het dikker worden niet meer kon tegenhouden.

Lees meer...

Resultaat Angelique

Mijn naam is Angelique, ik woon in Millingen a/d Rijn. Sinds maart 2012 ben ik actief als voedingscoach vanuit Herbalife.
"Nueva Vida" staat voor "Nieuw Leven" Na een ziekteperiode was het voor mij moeilijk om weer op krachten te komen.

Lees meer...

Resultaat Cindy

Ik ben Cindy, via een vriendin kwam ik in aanraking met de producten van Herbalife. Ik ben een aantal produkten onder goede begeleiding gaan gebruiken en binnen afzienbare tijd verloor ik de nodige kilo's en kreeg ik een energieker gevoel.

Lees meer...

Resultaat Carla

Een tijd geldeden (1998) zag ik op mijn werk een collega die behoorlijk was afgeslankt en daarbij de Herbalife producten gebruikte, zo ben ik in contact gekomen met Herbalife.

Ik had een enorme drukke verantwoordelijke baan en werkte in een continue rooster van na 9 tot 12 uur per dag. Ik had het zelf niet door maar zat tegen een burn-out aan.

Lees meer...

 

Wil je een gratis body analyse?

Neem hier contact op !