Ik ben Yvonne Aaldering

Heb jij een hoog ziekteverzuim, daardoor productie verlies, hoge verzuimkosten en extra belasting van je medewerkers hierdoor?

Weet jij niet hoe je je verzuim omlaag kan brengen door meer vitaliteit bij je werknemers? Graag help ik jouw medewerkers stap voor stap naar een gezondere leefstijl.

Hoe zou het voor je zijn als jouw medewerkers zich vitaler, weerbaarder voelen, minder werkstress en meer werkplezier ervaren en daardoor het verzuim omlaag gaat. 

Bekijk eens hoeveel kosten je daarmee kan besparen op jaarbasis. Een zieke medewerker kost al gauw 7000 per maand. 

Mijn kracht zit in het praktisch meedenken welke adviezen en acties bij  jouw bedrijf passen.   Zodat het op de lange termijn ook werkt en vol te houden is. 

Plan een vrijblijvend 30 minuten inspiratiegesprek .

Uw leefstijl coach voor een vitale werkomgeving

Uw leefstijl coach voor een vitale werkomgeving

Dagelijks houd ik me bezig met het coachen, motiveren, trainen en begeleiden van werknemers en managers bij bedrijven. Voor meer vitaliteit op de werkvloer.

Over mij

Persoonlijk betrokken en altijd maatadvies wat bij jouw past!

Ik ben Yvonne Aaldering. Mijn missie en passie is om jouw werknemers vitaler te maken en te  coachen naar een gezondere versie van zichzelf.

Inmiddels heb ik in de afgelopen 20 jaar meer dan 3000 mensen geholpen naar een gezondere leefstijl. 

Sinds een jaar deel ik mijn jarenlange ervaring en kennis en ook via mijn podcast en You-tube kanaal. 

Bij mij weet je altijd waar je aan toe bent, want ik houd van duidelijkheid en eerlijkheid. 

Soms kan dit confronterend zijn, maar altijd met de juiste intentie om jouw verder te helpen met jouw haalbaar doel. En als je dat doel bereikt is dat “de kers op de taart” want daar doe ik het voor.

Gezondheid en gezonde leefstijl hebben altijd mijn interesse gehad. Ik heb dit met de paplepel ingegoten gekregen van mijn moeder die altijd bezig was met gezonde voeding. Zij  had  een eigen moestuintje, wilde puur natuur eten. en was nooit een voorstander van pakjes/zakjes chemische voeding en medicatie. Zij wilde het liever met natuurlijke middelen en voeding oplossen. Leefstijl als medicijn is ook mijn motto!

Mijn laatste vitaliteitsberichten

paddestoel

Herfst🍁 Zeer positief voor je gezondheid!!

8 verrassende positieve dingen die de herfst met je lichaam doet: Veel mensen voelen zich toch een beetje somber wanneer de blaadjes van de bomen …

werknemer moe-resized.jpg (crop)

Podcast #123

Plaats het artikel hier

BOOM castricum aan zee

Herfst of winterdip hoe ga je hier mee om?

Herken jij dat, je niet lekker in je vel zit, wat somberder, vermoeider, minder vrolijk, baal van het donkere weer, minder energie. Herken jij dat …

Wat zeggen klanten over mijn diensten?

Reviews

Busmaatschappij Arriva

Toen de keuringsarts constateerde dat mijn suiker te hoog was, besloot ik actie te ondernemen. Via mijn werkgever kreeg ik Yvonne als vitaliteitscoach. Ik vond het lastig om mijn bourgondische stijl te veranderen, maar door het enthousiasme en goede begeleiding van Yvonne is het me toch gelukt! Eindresultaat, streefgewicht gehaald, bloeddruk omlaag, suiker waardes flink verbeterd, conditie omhoog! Ik kan mijn schoenen weer op een normale manier dichtdoen 😜 Gerrit 64 jaar.

Peter 62 jaar

Mijn ervaringen met Yvonne? Yvonne is een toppertje!!
Vanuit mijn werkgever mocht ik mee doen met een lifestyle coaching traject. De 4 diëtisten die ik tot nu toe gehad heb, werken allemaal op dezelfde manier. Je krijgt papieren en een boekje. 1 x per maand wegen en meer niet. Yvonne niet, zij geeft jouw het gevoel er voor je te zijn, staat altijd klaar met persoonlijke tips. Weet de valkuilen en waar je geestelijk  tegenaan loopt. Ze weet je perfect op het goede spoor terug te brengen. Ook wist ze mij en mijn omgeving te stimuleren om door te gaan en er een schepje bovenop te doen. 

Nieuwsgierig geworden wat ik voor jouw bedrijf en medewerkers kan betekenen?

Ja!

Neem dan contact op voor de mogelijkheden

Ik neem zo spoedig mogelijk contact op en we bespreken de wensen en mogelijkheden, alles is mogelijk.

Yvofit draait op SYS Platform SYS Platform - Platform voor Coaches & Opleiders