Krijgt uw lichaam elke dag optimaal voeding?

Veel mensen denken daar niet bewust over na. Ze eten vaak alleen waar ze op dat moment trek in hebben en op lange termijn echter kan een tekort aan essentiƫle vitamines en/of mineralen schade aanbrengen aan je lichaam met allerlei soorten klachten die voeding gerelateerd kunnen zijn.

Lees meer...

Een vitale uitstraling

Optimale voeding voor je hele lichaam, voor binnen en buiten, van top tot teen.

Genieten van een evenwichtig, actief leven is niet alleen van invloed op hoe we ons van binnen voelen,

Lees meer...

Diverse programma's voor diverse uitdagingen

Kost afslanken je meer moeite omdat je lichaam of geest niet (altijd) meewerkt? Ik bied je een oplossing!

Met een persoonlijk voedingsprogramma begeleid ik je om de meest voorkomende uitdagingen aan te kunnen pakken. Denk hierbij aan snacktrek, voortdurende honger, slapte, een slechte stofwisseling of simpel het feit dat het je niet lukt om dagelijks een half uur te bewegen. Vraag mij om een persoonlijk afgestemd advies!

Sportvoeding

Herbalife24 is de eerste 24-uurs sportvoedingsreeks. Op basis van de laatste wetenschappelijke bevindingen is Herbalife24 samengesteld voor iedereen,  of je nu een amateurhardloper bent, een sportschoolfanaat of een topsporter; Herbalife24 heeft alle producten die je nodig heeft om je te helpen voorbereiden, trainen en herstellen. De productlijn is volledig op maat af te stemmen op je niveau en trainingsbehoeften. 

Lees meer...

Persoonlijke begeleiding

Al onze klanten worden persoonlijk en deskundig begeleid. Kun je een steuntje in de rug gebruiken? Ziet je het even niet meer zitten? Heb je vragen of opmerkingen over het gebruik? Wij staan klaar om je te helpen uw doel te bereiken.

Lees meer...

Ook voor jou?

Je gewicht beter beheersen? Je fitter voelen? Betere sport prestaties? Er beter uit zien en vitaler voor de dag komen? Goed advies hierover is van essentieel belang. Hierbij komt je persoonlijke voedingscoach om de hoek kijken, deze coach heeft voor jou de juiste informatie in de juiste situatie en kan je daarom de perfecte op maat afgestemde producten bieden.

Lees meer...

Belang van evenwichtig en actief leven

Goede voeding is goed voor je welzijn, een betere energie balans stimuleert een evenwichtige, actieve levensstijl, waarbij de basis gelegd wordt in uitgebalanceerde voeding, in combinatie met regelmatig bewegen en voldoende rust en ontspanning. Hierdoor zal je je vitaler en meer in balans voelen.

Lees meer...

De kwaliteit van de producten

Om de hoogste kwaliteit te kunnen blijven garanderen is Herbalife verbonden aan het onderzoekscentrum van de Universiteit van Los Angeles. Nieuwe producten worden onder andere ontwikkeld door de volgende personen:

Nobelprijswinnaar Dr. Lou Ignarro

Dr. Lou Ignarro

Een van de meest prominente denkers van onze tijd op het gebied van hart en bloedvaten. De nieuwste aanwinst van de Wetenschappelijke Adviesraad van

Herbalife: Dr. Lou Ignarro die in 1998 de Nobelprijs voor Fysiologie in de Geneeskunde heeft ontvangen.

Lees meer...

 

Wil je een gratis body analyse?

Neem hier contact op !