Over mij

Ik ben Yvonne Aaldering, uw leefstijlcoach!

Als leefstijlcoach help ik mensen graag stap voor stap naar een gezondere leefstijl. Daarbij lever ik maatwerk en kijken we bewust naar haalbare doelen op het gebied van voeding, beweging, stress, slaap of ontspanning.

Dagelijks houd ik me bezig met het coachen, motiveren, trainen en begeleiden van mensen om zo het beste resultaat te behalen.

Mensen intrigeren mij

Van jongs af aan ben ik een mensen mens geweest

Waarom iemand iets zegt of doet. Waardoor of waarom iemand bepaalde keuzes wel of juist niet maakt. Hoe iemand bewogen wordt door het leven. Daarnaast heeft gezondheid en gezonde leefstijl altijd mijn interesse gehad. Ik heb dit met de paplepel ingegoten gekregen. Mijn moeder was altijd bezig met gezonde voeding, had daarvoor een eigen moestuintje. Zij was nooit een voorstander van medicatie, wilde het liever met natuurlijke middelen en voeding oplossen. En deze visie hanteer ik ook. Vanwege mijn passie om mensen te ondersteunen in een gezonde leefstijl, ben ik in oktober 2003 een eigen praktijk voor voeding en gezonde leefstijl gestart. Toen de kinderen zelfstandig naar school konden ben ik me gaan richten op bedrijven en een gezond werkklimaat. 

Wat is mijn aanpak?

Doortastend en direct

Persoonlijke begeleiding

Deskundig maatwerk

Duidelijke communicatie

Inventief meedenken met klant

Sterk in praktische oplossingen

Nieuwsgierig geworden naar de diensten van Yvonne Aaldering?

Ja!

Neem dan contact op voor de mogelijkheden

Ik neem zo spoedig mogelijk contact op en we bespreken de wensen en mogelijkheden, alles is mogelijk.

Yvofit draait op SYS Platform SYS Platform - Platform voor Coaches & Opleiders