Vraag de gratis (online) vitaliteit check aan

Wil jij meer vitaal zijn?

Ik denk mee voor toepasbare tips om mee aan de slag te gaan gericht op meer vitaliteit voor jou. 

Wat zeggen klanten over mijn diensten?

Reviews

Busmaatschappij Arriva

Toen de keuringsarts constateerde dat mijn suiker te hoog was, besloot ik actie te ondernemen. Via mijn werkgever kreeg ik Yvonne als vitaliteitscoach. Ik vond het lastig om mijn bourgondische stijl te veranderen, maar door het enthousiasme en goede begeleiding van Yvonne is het me toch gelukt! Eindresultaat, streefgewicht gehaald, bloeddruk omlaag, suiker waardes flink verbeterd, conditie omhoog! Ik kan mijn schoenen weer op een normale manier dichtdoen 😜 Gerrit 64 jaar.

Peter 62 jaar

Mijn ervaringen met Yvonne? Yvonne is een toppertje!!
Vanuit mijn werkgever mocht ik mee doen met een lifestyle coaching traject. De 4 diëtisten die ik tot nu toe gehad heb, werken allemaal op dezelfde manier. Je krijgt papieren en een boekje. 1 x per maand wegen en meer niet. Yvonne niet, zij geeft jouw het gevoel er voor je te zijn, staat altijd klaar met persoonlijke tips. Weet de valkuilen en waar je geestelijk  tegenaan loopt. Ze weet je perfect op het goede spoor terug te brengen. Ook wist ze mij en mijn omgeving te stimuleren om door te gaan en er een schepje bovenop te doen. 

0 +
Mensen gingen je voor
0 +
Jaar ervaring
0
Abonnees online

De weg naar jouw vitaliteit

Na je aanmelding neem ik graag contact met je op. In een video gesprek van 30 minuten neem ik je mee in jouw weg naar jouw vitaliteit. Het maakt niet uit waar je het over wil hebben, we zoeken samen naar jouw vitale doel.

Stap 1: Inschrijven

Via bovenstaand formulier kun je je inschrijven voor een vitaliteits check.

Stap 2: Ik neem contact met jou op

Ik neem (bij voorkeur) via mail contact met je op om een moment af te spreken om je vitaliteit check te doen.

Stap 3: Vitaliteit Check

Tijdens jouw vitaliteit check kijken we naar de doelen die jij graag wil behalen. Meer energie? Afvallen? Lastig om sporten in te plannen? Ik help je graag naar jouw vitale doel!

Stap 4: Video in de mail

Na ons gesprek krijg jij de video op de mail gestuurd. Op die manier kun je altijd je gesprek na kijken. 

Yvofit draait op SYS Platform SYS Platform - Platform voor Coaches & Opleiders