Yvo Fit en Slank traject

25 januari start het Yvo Fit en Slank traject.

Dit traject is speciaal voor mensen die het heel druk hebben maar die hun gezondheid wel heel belangrijk vinden en er ook iets aan willen doen. Maar die allemaal geen zin hebben in allerlei diëten of iedere dag naar de sportschool gaan… Die eigenlijk op een laagdrempelige manier kleine stapjes willen zetten om beter voor zichzelf te zorgen.

Ik geef handige tips hoe je met kleine aanpassingen in je leven veel beter voor jezelf kan zorgen, waardoor je met meer energie je bed uitstapt en wat makkelijker op gewicht blijft.

Heb jij als doel om in 2023 je leefstijl op een eenvoudige manier aan te passen? Zodat je Fit en Slank wordt met stapjes die ook op de lange termijn vol te houden zijn!

Herken jij dat je het al zo vaak geprobeerd hebt en niet volgehouden. Hoe fijn zou het zijn om nu met praktische leefstijladviezen waar je meteen mee aan de slag kan wel resultaat gaat boeken?

Het traject bestaat uit 3 online sessies (die ik opneem, dus je kan ze terugkijken)De onderwerpen waar t over gaat zijn voeding, simpel en makkelijk bewegen, slapen. Daarnaast ga ik handige leefstijl tips met je delen die onbeperkt beschikbaar blijven. De investering is 199,- exclusief BTW

De waarde van dit traject is minimaal 350 euro maar als je voor 20 januari instapt, betaal jij slechts 199 euro exclusief btw! Daarna wordt het 250 euro 👈

Yvofit draait op SYS Platform SYS Platform - Platform voor Coaches & Opleiders