Doe jij ook mee aan de slowly suïcide?

Is onze huidige leefstijl een vorm van zelfdoding?

We worden steeds zwakker en zieker.. Laatste jaar zien we meer dan 10 miljoen, chronische ziekten.

Door onze huidige leefstijl zien we steeds meer (chronisch) zieken. De cijfers zijn schrikbarend. We kiezen steeds meer voor succes i.p.v. voor geluk. En zou zien we dat we door onze leefstijl onze gezondheid afbreken. De Covid heeft dit pijnlijk duidelijk gemaakt, maar toch blijven we onze patronen in stand houden, met alle gevolgen van dien. Sta op en neem verantwoording voor je eigen gezondheid en leefstijl, wacht niet tot je ziek bent.

Doe jij ook mee aan de slowly suïcide?

Even wat feiten op een rijtje:

Want..

Ziekte is inmiddels een fantastisch verdien model. Er werken veel mensen in de zorg en farmacie. De kas van de farmacie is enorm gespekt door de covid vaccinaties.

En uit wetenschappelijk onderzoek rolt dat leefstijl en preventie enorm veel effect hebben op onze algehele gezondheid.  Veel mensen weten dit, maar toch…

➡️Zitten we op de bank binnen koolhydraten te eten en zijn onze sociale contacten (life) verminderd. (we hebben contact via facebook, WhatsApp enz)
➡️We worden alsmaar zieker. Ons brein en ons lichaam is hier niet voor gemaakt. En ons brein stapt er niks van.
➡️Wij zitten nu alleen maar, er is overvloed, een koelkast vol. Vroeger moest je voor voedsel moeite doen, in de oertijd zelfs dagen voor lopen. Nu eten we de hele dag door, onze alvleesklier is zwaar overbelast, gek he, dat er zoveel diabetes type 2 is!!
➡️We eten veel beperkte koolhydraten, we hebben veel laaggradige ontstekingen waardoor ons immuunsysteem voortdurend geprikkeld wordt.
➡️We hebben veel te veel hygiëne, te weinig wondjes. We zien veel auto-immuunziektes, we zijn moe.
➡️We hebben geen stress meer van een sabeltand tijger en hoeven niet de boom in te vluchten.
➡️We hebben stress van 38 mailtjes, de hypotheekrente. Vanachter je computer wordt er cortisol aangemaakt door de stress, maar dit wordt niet verbruikt, dus dit wordt afgezet in het lichaam als buikvet.


Er zijn heel veel Leiders in onze maatschappij, en we bedoelen LIJDERS. Veel mensen lijden onder hun levensstijl. Mensen ruilen geluk in voor succes. Materialisme… En zo zien we ongemerkt dat mensen werken (onbewust) aan het afbreken van hun gezondheid en lichaam.

 

Sta op en neem verantwoording voor je eigen gezondheid en leefstijl, wacht niet tot je ziek bent en vind het geen vanzelfsprekendheid dat je dan wel weer op gelapt wordt door de farmacie ons huidige gezondheidssysteem.

Want we hebben op dit moment geen ministerie van gezondheid, NEE het is eerder een ministerie van farmaceutische bedrijven 😫

Wil jij weten hoe je je leefstijl gezonder kan maken en heb je een duwtje in de rug nodig, zodat je ’s avonds nog zin hebt om iets leuks te gaan doen na een drukke werkdag en zodat je ’s ochtends lekker fit opstaat en zin in je dag hebt, stuur me dan een email of app.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nieuwsgierig geworden naar de diensten van Yvonne Aaldering?

Ja!

Neem dan contact op voor de mogelijkheden

Ik neem zo spoedig mogelijk contact op en we bespreken de wensen en mogelijkheden, alles is mogelijk.

Yvofit draait op SYS Platform SYS Platform - Platform voor Coaches & Opleiders