Herfst of winterdip hoe ga je hier mee om?

Herken jij dat, je niet lekker in je vel zit, wat somberder, vermoeider, minder vrolijk, baal van het donkere weer, minder energie. Herken jij dat avonds als het donker wordt, er een soort knop om gaat, je energie level gaat naar beneden. .

Neerslachtig worden in de herfst.

Herken jij dat, je niet lekker in je vel zit, wat somberder, vermoeider, minder vrolijk, baal van het donkere weer, minder energie. Herken jij dat avonds als het donker wordt, er een soort knop om gaat, je energie level gaat naar beneden. Dit heeft impact op je lijf. Luister deze podast voor tips hoe je hier mee omgaat.

https://open.spotify.com/episode/0SiFrBa0lSaFBdMN0HyHSo?si=j3SONZIQQmuNeeIT9I_gLw

Herken jij dat, je niet lekker in je vel zit, wat somberder, vermoeider, minder vrolijk, baal van het donkere weer, minder energie. Herken jij dat avonds als het donker wordt, er een soort knop om gaat, je energie level gaat naar beneden. Dit heeft impact op je lijf.

Maar je kan hier anders mee om leren gaan. En dat neemt niet weg dat je dol blijft op de zomer en lente. Maar als je de rest van je leven last blijft houden van de herfst en winter. Dat zijn heel wat maanden jaren van je leven dat je je niet ok voelt.

En als je dit blijft zeggen tegen jezelf zal het ook niet verbeteren!

Voor sommige mensen neemt het enorme vormen aan, ze gaan echt naar de huisarts met de vraag of ze geen anti depressi moeten gaan slikken. Sommige gaan aan de lichttherapie.

En ik hoop dat ik met wat tips kan inspireren zodat jij je ook wat beter gaat voelen in die periode.

En misschien kan jij ook wat aanpassen dat het lichter voor je gaat voelen of dat je er meer van gaat genieten van de periode herst en winter.

Want sommige mensen komen zelfs kilo’s aan in de winter, voelen zich belabberd, komen niet meer de deur uit, minder sociale contacten, veel negatieve gedachtes, kunnen minder goed met stress omgaan, zijn minder vrolijk, minder creatief. Kunnen minder hebben, zijn prikkelbaarder. 

In deze podcast geef ik tips hoe je hier mee om kan gaan.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nieuwsgierig geworden naar de diensten van Yvonne Aaldering?

Ja!

Neem dan contact op voor de mogelijkheden

Ik neem zo spoedig mogelijk contact op en we bespreken de wensen en mogelijkheden, alles is mogelijk.

Yvofit draait op SYS Platform SYS Platform - Platform voor Coaches & Opleiders